Categories
Uncategorized

Matcha Bear koostöö ja koolitus

Hiljuaega liitusime Matcha Bear’i laheda meeskonnaga. Nende teravad silmad märkasid, et meie menüüst on puudu maitsev ja eriline matcha, seega tutvustasid nad meile alternatiivi kohvile.

Matcha Bear’i meeskond viis läbi meile ägeda koolituse – õppisime kuidas matcha pulbrist valmib maitsev latte või hoopiski tee. Matcha pulber tuleb eelkõige ilusti vahule saada, selle jaoks kasutasime spetsiaalset bambusest visplit. Kui matcha on enda õige kuju saavutanud saab selle lisada kuumale piimale ja valmis ongi ilus erkroheline latte – nii lihtne see ongi!

Saime ka targemaks, et matcha sisaldab endas ligikaudu pool kofeiini sisaldusest ehk ainult 40-70mg kofeiini. Mis matcha juures eriti eriline on see, et “Matchat juues tarbitakse ära kogu teelehe, mis tähendab, et avatakse selle täieliku potentsiaali. Vaid üks tass matchat annab  suurel hulgal vitamiine, mineraale ja kiudaineid”.

Samuti on eksperdite poolt kindlaks tehtud, et “Matcha L-teaniini sisaldus soodustab rahulikku erksust, tagades, et püsitakse keskendunud ilma ärevuseta, mis on üsna tavapärane pärast kohvi joomist”.

Meie arvates kõlab see kõik niivõrd hästi, et seda lihtsalt peab ise järele proovima. Seega ootame Teid meie juurde võrratut Matcha Bear’i matchat proovima ja nautima!